Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. 1 kg kycklinglår med ben. Sätt ugnen på 225 grader. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn bitarna på hög värme ca 1 minut per sida tills de får lite färg
Istället för att ha kryddorna på utsidan av kycklingen som jag brukar ha vilket gör att det finns en risk att de bränns så separerade jag skinnet från kycklingen och la in kryddan in under skinnet
Köp frysta färdigkryddade (barbeque) kycklinglår. Dessa små kycklinglår är kryddstarka. Lägg i kycklinglåren och skaka påsen så att kycklinglåren blir kryddade runt om
Kom ihåg att krydda kyckling med skinn lite extra så att det får ordentlig smak. Passa på att köpa kycklinglår då det är billigt (som det ofta är) och få till riktigt billiga middagar
Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. 1 kg kycklinglår med ben. 1 kg kycklinglår med ben 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosmarin 1 tsk olivolja 4 vitlöksklyftor 1 msk pressad citron 150 g haricots verts 2 tomater ½ msk olivolja Färsk rosmarin 100 g fetaost
Lägg rotfrukterna på en ugnsplåt och lägg kycklinglåren runtom. 1/2 gurka 2 1/2 dl matlagningsyoghurt 2 vitlöksklyftor, pressade0,5 tsk olivolja salt och peppar (mellanmalen)Rör ihop ingredienserna till marinaden i en djup tallrik och vänd ner kycklinglåren i den
Peppra, salta och gnid in låret med Raz-el-Hanout, arabkryddan som är mycket aromatisk men snäll. 1 majskycklinglår. 1-2 tsk arabisk krydda Raz-el-Hanout
Krydda med lite svartpeppar. Pensla kycklinglåren med vitlöks sambal. 4 st Kycklinglår eller så många som behövsVitlöks sambalGrovmalen svartpepparJasminrisJordnötsoljaSalladJordnötsoljaVinägerLägg kycklinglåren i en plåt. 4 st Kycklinglår