grillkrydda. Ta bort eventuella kärnor i paprikan skär den sedan i bitar och tillsätt denna, Creme Fraichen, champinjonerna samt krydda med lite oregano
Putsa filén och krydda med salt och peppar. Lägg tillbaka filén i formen och häll över ädelostsåsen, gratinera sedan filén tillsammans med potatisen, som du har skivat tunt och kryddat med salt, peppar och paprikapulver, i ca 20 min. 500 g fläsk/ytterfilé
Kryddar med dragon. En bit ytterfilé som jag steker på spisen. Lägger i lök,morötter,salt och peppar. När jag fått stekyta häller jag på vatten och lite rött vin
Här kommer ett riktigt gått recept på fläsk karré med klyftpotatis. 4 skivor fläskkarré. Krydda karrén och stek på svag värme i 10-12 min. 4 skivor fläskkarré
Krydda med kryddorna, lägg i senap och chilisås, vatten och grädden. Tina 4 portioner 500 g fläskfilé 200 g champinjoner 1 gul lök 1 msk flytande margarin salt och peppar 1/2 dl chilisås 1 dl vatten 1 tsk paprikapulver 2 tsk dijonsenap 2 1/2 dl matlagningsgrädde max 15% 1 köttbuljongtärning Tillbehör. 500 g fläskfilé
Lägg i en bunke och vispa samman med ägg, mjöl, mjölk och krydda med salt och peppar. Skiva fläsken och knaperstek den, funkar också att tillaga den i ugnen
Kanel är en krydda som används mycket i Grekland och i de övriga länderna kring östra Medelhavet. Gris på längden och tvären Många recept med fläskkött har det blivit under resan till Kreta
Lägg fläsket i en långpanna och krydda med grillkrydda. grillkrydda. 1 kg sidfläsk. Stek det i mitten av ugnen, ca 30 minuter, så att det blir knaprigt