Krustader smör recept

Krustader m olika fyllningar.

Krustader m olika fyllningar.

smörgåsgurka. Krustader m olika fyllningar. Fyll krustaden och garnera med smörgåsgurkan. Fyll krustaderna och toppa med räkorna och lite dill
Krustader med räkfyllning

Krustader med räkfyllning

Rulla ut smördegen. Fyll krustaderna vid servering och garnera med räkor, dill och sallad. Picka smördegen i den innersta cirkeln, så att den inte höjer sig under gräddningen
Krustader med champinjonstuvning

Krustader med champinjonstuvning

Krustaderna har jag köpt färdiga och de finns i olika storlekar, och champinjonstuvningen kan göras färdig redan dagarna innan och bara värmas på innan servering
Krustader med svampröra

Krustader med svampröra

Tillsätt en klick smör och en nypa socker och fräs någon minut till. Fyll krustaderna med svampröra precis före servering
Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

6 500 g mandelpotatis 3 dl riven Västerbottensost 25 g rumsvarmt smör 1 dl vispgrädde 1 paket minikrustader (à 50 g) 1 burk stenbitsrom (à 75 g) dillvippa till garnering 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krustader med svampfyllning

Krustader med svampfyllning

Finhacka champinjoner och fräs dom i smör i en kastrull tills all vätska kokat in. Jag valde alltid krustader med svampfyllning och räkstuvning till förrätt
Krustader fyllda med svamp och ädelost

Krustader fyllda med svamp och ädelost

Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. 1Fyllning0,5 l kantareller, rensade 1 msk smör 2 msk majsstärkelse 3 dl vispgrädde 2 krm salt 0,5-1 krm vitpeppar 4 tsk ädelost (gärna Kvibille gräddost) 20 tranbär, färska 4 timjankvist
Krustader med champinjonstuvning

Krustader med champinjonstuvning

Stek i smör. Klicka upp röran i krustader och servera på dirren. 1 klick smör. 1 klick smör. Ännu ett tilltugg som serverades i fredags
Krustader med Västerbottensost

Krustader med Västerbottensost

Ingredienser Svampcreme 500 gram blandad svamp 1 klyfta(or) vitlök 1 st Schalottenlök(ar) 1 dl färsk persilja hackad 0,5 dl vitt vin 2 dl grädde 2,5 dl Västerbottenost Extra Lagrad eller Original 3 msk olivolja 3 msk smör 0 salt 20 st krustader (om du inte bakar själv) 0 svartpeppar Krustader 3 dl vetemjöl 1 dl Västerbottensost riven 125 gram smör kylskåpskallt, skuret i tärningar 5 msk vatten iskallt
Svampfyllda krustader

Svampfyllda krustader

Lägg i smöret och fräs svampen. Fyll krustaderna och servera genast. Fräs mjöl och smör, tillsätt grädde och rör tills stuvningen är slät
Krustader med svampstuvning

Krustader med svampstuvning

Fräs dem i smör. Ställ ut krustaderna på en plåt. Garnera med några smörstekta svampar och lingon. 2 msk smör. 8 st krustader

Krustader med kyckling

Stek kött och svamp i smör. Krustader. Värm krustaderna. Kokt kyckling. Lägg kycklingen i en gryta. Tillsätt vatten, salt, pepparkorn och grönsaker och koka upp