Klicka röran i krustaderna, toppa med rom och servera. Med det här receptet får du 20 plockportioner. 1. Mosa laxen med ost, majonnäs, dill och citronskal
Jag har gjort krustader med västerbottensost tidigare, men det här receptet är lite enklare. Vill man ha den vegetarisk så byter man ut fiskrommen mot tångcaviar
Blanda ihop allt till röran och klicka i krustaderna. rödlök, rom, dill. 24 krustader. 24 krustader. Anette och jag har just ätit en middag bestående av 5 förrätter
Krustader med västerbottensost. Ta ut och toppa med creme fraiche, rom, rödlök och dill. 1 pkt krustadervästerbottenost1 dl creme fraich1 äggsaltpepparrom, creme fraiche, rödlök och dill. Häll i krustaderna, men fyll de inte mer än 3/4. Förrätter 1 pkt krustader
Fyll krustaderna till hälften med osten. På med rom och dekorera med örten. Servera krustaderna lätt ljumna med sockerstekt lök, en liten ansjovisfilé och dill
Klicka i creme fraiche i krustaderna, klicka på lite rom och strö över rödlök. Dessa ska göras så sent som möjligt inpå serveringen eftersom krustaderna annars mjuknar