persilja. Spröda krustader med olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken. Till krustaderna med skagenröra, köpte jag färdig skagenröra och garnerade dem med räkor
Lite persilja till garnering. Krustader kan kännas lite tillbaka till dåtiden men dessa känns långt ifrån 70-talet (eller när dom nu var som mest populära) som det bara kan komma. Recept (24 små krustader). 1 förpackning krustader a´24 st. Gratinera krustaderna i 175-200 grader mitt i ugnen några minuter (ca 5 min) tills dessa har fått fin färg. 24 små krustader. 1 förpackning krustader a´24 st Lite persilja till garnering
Servera i förvärmda krustader och garnera med lite persilja. Krustaderna har jag köpt färdiga och de finns i olika storlekar, och champinjonstuvningen kan göras färdig redan dagarna innan och bara värmas på innan servering
Om du vill göra krustaderna extra fina garnerar du dem med lite persilja vid servering. Mammas champinjonkrustader som gräddas i ugn är bland det godaste jag vet
Västerbottenskrustader med renstek. persilja. Blanda ihop allt till röran och klicka i krustaderna. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
krustader. persilja. Krustader med blå kornblomst och syltlök. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Persilja & hyvlad parmesan på toppen. 6 stora krustader med champinjonstuvningDet här behöver du. Fyll krustaderna, toppa med hyvlad västerbottensost och gratinera i ugn ca 10-15 min i 200 grader. 1 näve finhackad persilja. 1 näve finhackad persilja