Västerbottensostkrustader. Rör ihop ostarna. Krustader m olika fyllningar. Ost & olivfyllda krustader. Ta kastrullen från plattan och rör ner hälften av osten
Det blev kex med Duetto (mascarpone varvad med gorgonzola), kex med chevré, jordgubbar och balsamico, krustader med het kräftröra och briefyllda krustader med körsbärsmarmelad
Häll äggblandningen på osten i krustaderna. Ikväll ska mina föräldrar och syster med familj komma hit på middag så efter frukost måste jag städa och duka
Fyllda krustader, barnsligt enkelt och barnsligt gott. Man kan i princip välja vilken marmelad eller sylt man känner för och till det lite ädelost eller vit dessertost
Fyll krustaderna med riven ost. Västerbottenskrustader med renstek. Riv osten grovt och strö över. Blanda ihop allt till röran och klicka i krustaderna
(Nej, jag gör inte krustader av resterna) Nä, man kan nog skära till småbitar och lägga längst ner, för brödet flyter ändå upp och blandar sig med ägget
Det fanns ost- och skinkpaj, två olika sorters tunnbrödsrullar, laxrullar med färskoströra, minispett med köttbullar och cocktailtomater, oliver, grönsaksstavar och dip, krustader med räkröra
Klicka i creme fraiche i krustaderna, klicka på lite rom och strö över rödlök. Bred ost på bröden. Dessa ska göras så sent som möjligt inpå serveringen eftersom krustaderna annars mjuknar