KRUSTADERMEDSKINKA. Ställ krustaderna på ett serveringsfat och fördela den varma stuvningen i dem. Späd med mjölken litet i sänder till en jämn stuvning
Skär upp skinkan i mindre bitar och blanda ihop alla övriga ingredienser i en skål. Vill man ha lite hetare alt mildare justeras detta med mängden sambal
Blanda creme fraiche, skinka, hälften av äpplet, rosmarin och svartpeppar. Krustadermed god röra är enkelt att svänga ihop inför festligheter och middagsbjudningar
Tunnbrödssnittar till höger och bredvid krustadermed skagenröra. Strö dem jämnt över philadelphiaosten och toppa med salladsbladen(jag brukar dra sönder dem i mindre delar)
Det fanns ost- och skinkpaj, två olika sorters tunnbrödsrullar, laxrullar med färskoströra, minispett med köttbullar och cocktailtomater, oliver, grönsaksstavar och dip, krustadermed räkröra
Klicka i creme fraiche i krustaderna, klicka på lite rom och strö över rödlök. Med underställ och tjocka kläder, mössor och vantar sitter vi insvepta i filtar, dricker rosévin och längtar efter våren
Vi hade även kyckling, köttbullar, revben, crostini med vitlöksost och cambozola vitlök, färskpotatissallad med halloumi, briefyllda krustadermed körsbärsmarmelad, samt olika frukter
lufttorkad skinka. Ta ut rundlar från brödet med hjälp av utstickare/pepparkaksform eller ett glas. Kavla på rundeln, pensla med smör på båda sidor, tryck ut i formen