Krustader med rökt lax recept

Krustader med rökt lax och citron

Skeda upp i krustader och servera på dirren. Hacka laxen och riv skalet av en vältvättad citron. 1 förpackning krustader. 100 g röktlax. -Mama Skogly ♥ 1 förpackning krustader. 100 g röktlax
Krustader med tre röror

Krustader med tre röror

Smula den varmröktalaxen i små bitar. rökt skinka. Rör samman laxenmed gräddfilsblandningen. Laxröra. Lossa de sköra krustaderna väldigt försiktigt med hjälp av till exempel tandpetare
Nyårssnittar

Nyårssnittar

Krustadermed blå kornblomst och syltlök. krustader. Gurkskivor medlaxröra. Salta minipizzor med ansjovis och parmesan
Rosékväll med småplock!

Rosékväll med småplock!

Klicka i creme fraiche i krustaderna, klicka på lite rom och strö över rödlök. Laxrullar. Med underställ och tjocka kläder, mössor och vantar sitter vi insvepta i filtar, dricker rosévin och längtar efter våren
Laxkrustader med avokadomousse

Laxkrustader med avokadomousse

Gör dom inte för långt i förväg, då mjuknar krustaderna. Krydda purén med salt, cayenne och lite pressad citron

Bjud på fest med buffet

Lägg röran på smörstekta brödskivor eller i små krustader och garnera med lite löjrom och dillvippa. Varmröktlaxmed örttäcke och sauce vert med vårprimörsallad till huvudrätt och avslutningsvis blir det tiramisu med små påskkycklingar i marcipan
Laxkrustader

Laxkrustader

Suuuopergoda med krispighet från krustaderna och sälta från baconet. lägg ihop laxskivor omlott i en lång rad (med kortsidorna mot varandra eftersom rullen inte får bli för tjock) på ett bakplåtspapper

Mingelparty med grabbarna

Här på bilden syns Pastasallad, Röktlax, Broccolipajer och Krabbröran med tillhörande krustader. Servera tillsammans med små krustader och hackad persilja
Vårt julbord & Krämigt

Vårt julbord & Krämigt

- Krustader fyllda med skagenröra. Detta är vad som finns på det julbord jag kommit till att älska och växa upp med

Matrelaterad historia - blandat

Krustadermed champinjonstuvning. Förrätten består av kroketter, rissoler eller krustader. Från våra fäders öppna spisar med den hängande nedrökta grytan och trefoten hafva vi nutidsmänniskor hunnit till den slutna spisen med sin ugn och sin häll med kokhål - att nu icke tala om alla dessa blankskurade kopparkärl, hvilka äro afsedda att pröfva dess goda egenskaper
Minikrustader med räkor och lax

Minikrustader med räkor och lax

Lägg en liten skiva röktlax i åtta krustader. Lägg på en liten skiva rökt skinka, pastrami eller annat kallskuret kött
Fyra sorters snittar

Fyra sorters snittar

Fyll krustader och garnera med gräslök och en hel kräftstjärt. Fördela ut laxen ovanpå och avsluta med att klippa krasse ovanpå
Snitt, snitt, snitt

Snitt, snitt, snitt

Krustadermed räkröra. Lägg i röran i färdigköpta krustader. Köp färdig pumpernickel på rulle, bre på valfri färskost, lägg på en laxskiva och garnera med någon grönsak