Fyll krustaderna till hälften med osten. Blanda crème fraiche, limeskal, limejuice och koriander. Servera krustaderna lätt ljumna med sockerstekt lök, en liten ansjovisfilé och dill
Ett annat sätt att servera guacamole på är att fylla små krustader med denna ljuvligt goda röra. Man kan använda citron eller lime, koriander eller inte, hetta från cayennepeppar, tabasco eller som här - sambal oelek
Vi började med lite snittar så som laxröra på malaxlimpa och ostkrustader med limeräkor och på samma bord hade jag också dukat upp det söta såsom jordgubbar, påskgodis och en härligt fräsch och syrlig tårta med god kexbotten
Mortla myntablad med pressad lime (spara en klyfta till varje drink). Mojito (1 port) Ingredienser 4-6 cl vit rom 1 lime 2 msk sockerlag Mynta (1 kruka för 4 drinkar) Kolsyrat vatten Gör såhär Skär limen i klyftor. Krustader med ädelost och tomatmarmelad (20 st) Ingredienser 20 krustader 0,5 tub ädelostmjukost 0,5-1 dl tomatmarmelad PersiljaGör såhär Sätt på ugnen på 200 grader. 1 lime. 20 krustader
vi började med räkfyllda krustader till förrätt. med lite tunna limeskivorAvocadokräm. 2 äpplen2 päron1 ask physalis1 liten honungsmelon2 kiwi½ ask vindruvor1 mango1 ask färska blåbärBlanda den skurna frukten i en skål och pressa saft av 1 apelsin och ½ lime över salladen. 2 stora mogna avocado, skalade och urkärnadesaften från ½ lime1 dl florsockerblandas till en slät kräm i mixernGör den en stund i förväg så den hinner stå i kylen en stund för den är godast kall