solrosfrö. 1 dl kruskakli. Vispa äggen hårt med elvisp. Smält smöret och blanda de torra ingredienserna. Rör försiktigt ner alltsammans i det vispade ägget
Ingredienserna blandas i en bunke och hälles därefter i en smord 2 liters brödform. Ingen jäsning. Sätt i kall ugn gräddas i 175 g i ca 2 timmar längst ner i ugnen
1 dl kruskakli. 1 dl solrosfrön. 1 dl kruskakli. 1 dl solrosfrön. Nyttigt Matbröd. Juli 18, 2015 14. 22. Tänkte dela med mig av detta super goda och nyttiga bröd jag bakade igår
1dl kruskakli. 1dl solrosfrön. 1dl kruskakli. 1dl solrosfrön. Proteinbröd. Gokväll alla läsare. Idag har jag gjort mitt första proteinbröd Och det blev kanon
Tillsätt det uppblötta vetekliet, solrosfrön, linfrön och salt. 1 dl vetekli, går lika bra med havre- eller kruskakli. 1 dl solrosfrön. 1 dl vetekli, går lika bra med havre- eller kruskakli. 1 dl solrosfrön