Kruskakli linfrö solroskärnor recept

Gott fröbröd utan mjöl

Gott fröbröd utan mjöl

Vispa äggen riktigt pösigt under tiden som du blandar ihop kruskakli med linfrön, bär, osten, fröerna, fiberhusk, salt och bakpulver
FRÖKNÄCKE

FRÖKNÄCKE

1 dl solroskärnor. 1/2 dl pumpafrön (kan bytas mot solroskärnor). 1/2 dl hela linfrön. 2 msk pofiber eller mandelmjöl alt kruskakli. 1 dl solroskärnor. 1/2 dl pumpafrön (kan bytas mot solroskärnor). 1/2 dl hela linfrön. 2 msk pofiber eller mandelmjöl alt kruskakli
Scones á la lchf

Scones á la lchf

solroskärnor. Strö över solroskärnor och pumpakärnor. 1/2 dl kruskakli. 50 g solroskärnor. 25 g hela linfrön
LCHF "BRÖD"!!

LCHF "BRÖD"!!

Rosta solroskärnorna i het panna. Mal sesamfrön och solroskärnor i en mixer eller blender. Häll i liten bakpappersklädd form och toppa med solroskärnor och flingsalt
Granola
 – enkelt och gott recept

Granola
 – enkelt och gott recept

12 dl kruskakli eller vetekli. 12 dl pumpafrön/solroskärnor eller blandning. 11 dl linfrön. 8 dl havregryn (du kan också blanda med rågflingor eller ta någon grynblandning)
LCHF Fröbullar

LCHF Fröbullar

½ dl kruskakli. Häll sesamfrön och solroskärnor i en mixer och mixa till ett mjöl. ½ dl solroskärnor. 2 msk linfrön
Godaste brödet!

Godaste brödet!

1 dl linfrön. 1 dl kruskakli. 1/2 dl solroskärnor. Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela upp i 2 bakpappersklädda långformar och grädda i 150-175 grader i ca 2 timmar
Granola

Granola

2 dl kruskakli eller vetekli. 2 dl pumpafrön och solroskärnor. 1 dl linfrön. Annas goda granola. Att göra granola är både enkelt, nyttigt och gott
Lättbakat gott bröd

Lättbakat gott bröd

½ dl solroskärnor. Tillsätt olja, salt, kummin, linfrö, solroskärnor, kruskakli och ca 6 dl av mjölet och arbeta väl. 2 msk linfrö. 1 dl kruskakli
Sirapslimpa

Sirapslimpa

1 dl linfrön. 1 dl solroskärnor. 1 dl kruskakli. 1 dl linfrön. 1 dl solroskärnor. 1 dl kruskakli. Det finns bröd - och så finns det bröd
Gröt med kli, frön, banan och kanel

Gröt med kli, frön, banan och kanel

2 tsk kruskakli. 1 tsk solroskärnor. 1 tsk linfrön. 2 tsk kruskakli. 1 tsk solroskärnor. 1 tsk linfrön. Gröt – en av världens bästa uppfinningar
Recept: Granola

Recept: Granola

2 dl kruskakli eller vetekli. 2 dl pumpafrön, solroskärnor eller annat substitut. 1 dl linfrön, sesamfrön, chiafrön eller psylliumfrön. 2 dl kruskakli eller vetekli. 2 dl pumpafrön, solroskärnor eller annat substitut. 1 dl linfrön, sesamfrön, chiafrön eller psylliumfrön
Rågkakor eller rågbaguetter

Rågkakor eller rågbaguetter

3/4 dl krossade linfrön. 1/2 dl kruskakli. 1/2 dl solroskärnor. Dag 1. Blanda alla dag 1. s ingredienser och koka till välling
Sofies mummabröd

Sofies mummabröd

1 dl linfrön. 1 dl solroskärnor. 5 dl mjöl av valfri sort (exempelvis 1 dl kruskakli, 1 dl grahamsmjöl, 1 dl kornmjöl, 2 dl grovt rågmjöl). 1 dl linfrön. 1 dl solroskärnor. 5 dl mjöl av valfri sort (exempelvis 1 dl kruskakli, 1 dl grahamsmjöl, 1 dl kornmjöl, 2 dl grovt rågmjöl)
Min goda müsli

Min goda müsli

Låt blandningen svalna och rör därefter ner kruskakli och linfrön. Blanda havregryn, solroskärnor, pumpafrön, brun farin och grovt hackade hasselnötter i en långpanna
Yoghurt med mycket smak och LCHF-knäcke

Yoghurt med mycket smak och LCHF-knäcke

I morse åt jag yoghurt med krossade linfrön, lätt tinade blåbär och kardemumma. Till en och en halv plåt använde jag 2 dl vatten, 1 msk fiberhusk och 1/2 dl vardera av – krossade linfrön, solroskärnor, pumpakärnor, skalade sesamfrön och kruskakli