Ett av alla mina favoritbär är krusbär, och jag är lycklig nog att ha några buskar i trädgården. De ger väl inte några gigantiska mängder bär, men nog räcker det till ett syltkok, kräm några gånger, och i bästa fall en paj
Bären från vår röda krusbärsbuske räckte precis till en sats smarrig krusbärskräm. Kräm är en härlig efterrätt eller lättare kvällsmat som vi äter då och då
Krusbär väcker så många fina barndomsminnen hos mig och när jag tänker tillbaka så åt vi krusbärskräm under varma sommardagar med en liten skvätt mjölk
Krusbärskräm har jag bjudit er på tidigare, men sist jag gjorde en djupdykning i frysen för att göra slut på de gamla lagren och ge plats för nya krusbär så fick jag för mig att nyttighetsförstärka min kräm lite extra
Den här goda krusbärskrämen med förstärkning av ett äpple fick förgylla vår dag nyligen. Den uppskattades av samtliga, men i synnerhet av Lille V, som glatt mumsade i sig två portioner
Till efterrätt blev det alldeles nykokt krusbärskräm. Finns det nåt godare än alldeles pinfärsk, nyupptagen potatis från det egna trädgårdslandet, kokad med salt och massor med dill
Nu kommer den smaka krusbärskräm, men bara lugn. Är det bara jag eller får man frågan “hur är det. ” en miljon gånger när man är trött och bara vill vara ifred
Krusbärskräm med mjölk, kokt ägg. Äntligen är magen helt återställd och proverna jag lämnade på VC visade inga tecken på gluten- eller laktosintolerans