Krusbär russin recept

Gör egen bärmusli

Gör egen bärmusli

rödvinbär, blåbär, lingon, krusbär, jordgubbar, hallon). Därefter tillsätter jag, russin*, sönderklipta mjuka dadlar, kakaonibs* ( supergott att ha i musli), och kokosflarn*
Ätligt i trädgården & hemmagjord rabarberkräm

Ätligt i trädgården & hemmagjord rabarberkräm

Vi har äpple, körsbär, plommon, röda vinbär, svarta vinbär, krusbär, rabarber, blåbär och gojibär. Det är gott att blanda ner russin i krämen också, eller byta ut delar av rabarbern mot jordgubbar
Bär i överflöd

Bär i överflöd

Tillsätt en nypa salt, apelsinzest samt russin och dadlar, mixa några varv ytterligare. / 1 dl blandade grova gryn (korn, råg, havre, dinkel) / 3-4 dl blandade nötter och frön (t ex solrosfrön, valnötter, mandlar, hampafrön, cashew- och paranötter) / zest från 1 ekoapelsin / 2 msk gröna russin / 4 urkärnade dadlar / 1 nypa salt / 2 dl krusbär / 2 dl vinbär / 2 msk honung / smör /Mixa alla nötter, frön och gryn (det finns en särskild påse som heter grynblandning att köpa, den är riktigt bra tycker jag och innehåller 4 sädesslag. / 2 msk gröna russin. / 2 dl krusbär

Små partier 8 April

Snällt syrlig munkänsla, äpplen, krusbär godistoner, smaken ligger kvar länge. Sött anslag, mycket stor munkänsla, citrusmarmelad, russin och läder

Krusbärschutney

Skölj krusbären noga i kallt vatten. 500 g krusbär. 1 dl russin. Blanda krusbär, vitlöken, ättikan, vatten och russinen i en kastrull och koka i 10 minuter. 500 g krusbär. 1 dl russin
A blast from the past

A blast from the past

Tomatillos är, vad jag kan utläsa, ingen tomat egentligen utan mer besläktad med krusbär. Nu börjar det närma sig självaste tacodag

Bodils chutney

3 dl russin. 250 gram krusbär. 1. Skala och kärna ur frukten om så behövs. Skala löken. Grovhacka frukt och lök

Bananshake

Vinbär, bigarråer, krusbär eller hallon. Russin och mandel. Russinen (vackra krukrussin) läggas upp i små klasar, så att de torna upp sig på midten

Bodils chutney

250 g krusbär. 3 dl russin. Skala och kärna ur frukten om så behövs. Skala löken. Grovhacka frukt och lök. Blanda alla ingredienserna i en gryta, koka upp, sjud på svag värme ca 1 timme

Höstens Viner Från The Wine Company.se

“Smakar mineraler och lite krusbär”. “Vinet Luktar Russin, Russin och Russin…”. “Vinet smakar smörkola, russin och nötter men vad Stävt det är

Krusbärschutney

Äntligen är det krusbärsdax. Äntligen är det krusbärsdax. 1 l snoppade krusbär. 1 dl russin, gärna gula. 1 l snoppade krusbär. 1 dl russin, gärna gula