Krusbär rosmarin recept

Fisk med Pouilly Fumé i glasen

Fisk med Pouilly Fumé i glasen

krusbär, fläder. Strö över citronskal, torkad rosmarin, salt och peppar. 1,2 kg kolja 4 msk olivolja 2 tsk salt 1 tsk peppar 1 citron, både det rivna skalet och saften 2 msk torkad rosmarin Purén. 2 msk torkad rosmarin

Råktantens enkla bärpaj

Receptet kommer från boken Citroner och rosmarin av Sanna Töringe. 1 l krusbär , eller andra bär. 1. Sätt ugnen på 200 grader

Krusbärskyckling

Krydda med salt, peppar och rosmarin. Skala och finhacka vitlöken, snoppa krusbären. Garnera med lite färsk rosmarin och strö över flingsalt

Odlingsrapport från Framnäs

Mörkröda krusbär, gröna krusbär. Utanför växthuset i den lilla nyanlagda rabatten finns citronmeliss, timjan, oregano, rosmarin, salvia, lavendel

Höstinspiration!

Bärplockarsäsongen sträcker sig även in på hösten, beroende på var i landet man bor, och det gäller att passa på att plocka blåbär, björnbär, krusbär, vinbär och varför inte hjortron som finns i augusti och september