Funkar nog även med andra sura bär som krusbär, hallon, röda eller svarta vinbär. Vi körde den ca en timmes långa bilfärden från båten i Fredrikshavn till Lökken där vi började med att promenera i regnet i jakt på en lunchrestaurang
Funkar nog även med andra sura bär som krusbär, hallon, röda eller svarta vinbär. Vi körde den ca en timmes långa bilfärden från båten i Fredrikshavn till Lökken där vi började med att promenera i regnet i jakt på en lunchrestaurang
rom. Mamma är självkritisk - som få men inklusive mig själv - och tyckte att den vanliga varianten på pajen med rabarberfyllning var godare men det ser jag snarare som ett tecken på bortskämdhet i krusbärslandet än något att lita på och agera efter
Söta klarbär, saftiga körsbär, syrliga krusbär och härliga rabarber. Egentligen skulle det ha varit rom i vaniljsåsen men eftersom alla flaskor var oöppnade så valde jag en likör vi köpte i rom som doftade härligt nötigt så den fick duga
Conrad Tyrséns smakkompisar prova jordgubbsgrädden tillsammans med smaker som rabarber, lime, balsamico, pistage, svarta vinbär, krusbär, vit choklad, mynta, stjärnanis eller lakrits
Dra av från värmen och lägg i de frysta bären och romen. 100 g frysta krusbär. 8 cl mörk rom. Koka upp vatten med 3 dl socker, vaniljstång och ingefära
Rör i ägg, fullkornsvetemjöl, kokos och ev rom. Rensa krusbären och dela dem om de är stora. Lägg häften av krusbären i pajskalet och täck med fyllningen