Lägg krusbären i formen. mjölkfritt margarin och mörkt muscovadosocker till formen. Strö gärna lite extra muscovadosocker även på bären , fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av krusbären
Ha i smör i mindre bitar, ägg och mjölk och kör matberedaren snabbt tills allt blandat sig. Jag fick lite krusbär av mina föräldrar och då passade jag på att baka med dem
Krusbär och lavendel. Jag blir sällan stressad, har dragit ner ordentligt på mjölkprodukterna av hälsoskäl och så äter jag så stora portioner så det sällan blir något sug efter mellanmål eller godis
Låt svalna, servera sedan med mjölk. Kräm är så himla lätt att göra, brukar alltid göra rabarberkräm, men nu hade jag massor med krusbär, så blev lite Krusbärskräm
Förra veckan kokade jag lite krusbärssylt, så det tänkte jag passar bra till fastän krämen inte är så värst söt och krusbärssylten tarvar nog lite extra sötma
Vispa i smält smör, mandel, vetemjöl, vaniljsocker, salt, mjölk eller grädde. 500 gram bär som körsbär, krusbär, hallon, blåbär, björnbär, vinbär eller frukt som plommon eller persika. 11,5 dl mjölk eller grädde
Servera fortfarande lite ljummen med valfri mjölk eller grädde. Egentligen hade jag tänkt göra bara krusbärskräm, men råkade ha i lite för mycket vatten, så jag adderade raskt några äpplen också