mandelmassa. Jag har ju en sån himla tur att min älskade man föredrar att laga maten och jag föredrar att baka (och därmed får stå för desserter) så därför fixar han lax och potatis i ugn nu och jag står för den ljuva krusbärspajen med ett marängtäcke på
Riv mandelmassan och skalet av citronen. Mamma är självkritisk - som få men inklusive mig själv - och tyckte att den vanliga varianten på pajen med rabarberfyllning var godare men det ser jag snarare som ett tecken på bortskämdhet i krusbärslandet än något att lita på och agera efter
Krusbärspaj med mandelmassaBotten. Riv mandelmassan och blanda den med citronskalet. Jag har ett antal krusbärsbuskar som varje år ger mer än jag hinner ta hand om
Anders, som inte hade någon aning om vad jag hade hällt i glasen, chansade på både riesling (hög syra) och sauvignon blanc (drag åt krusbär), pratade om blommig doft, men tyckte att det var för svagt för en gewürztraminer