Vet inte hur det är hos er, men här dignar buskarna av vinbär och krusbär,. Juicen av vinbär och krusbär är ju liksom rätt sur att dricka som den är, men vi har nu vid ett par tillfällen fått till goda smoothies när vi blandat juicen med vaniljyoghurt och sötat med lite honung
Ta kastrull från värmen och rör ner socker och citronsaft. 500 g krusbär (blandade den här gången röda och gula). 1 msk pressad citronsaft. Koka upp rensade och sköljda krusbär med vatten, låt koka under lock ca 10 minuter. 500 g krusbär. 1 msk pressad citronsaft
"Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Torr, frisk, krusbärig och en kraftigare kropp än den förra. Efter att ha fjällat den med rivjärn (se i receptet) och tagit ur inälvor, fyllde jag den med härliga, färska örter, citronskivor och smör
Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av kiwi, krusbär, gräs och grapefrukt. Nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, mineral, färska örter och citron
Krusbär och lavendel. Blåbär och citrontimjan. Havtorn och citronverbena. Körsbär och citronmeliss. Här hittar du ett till recept på dryck från den boken, sockerfritt iste med mynta och citron
Ett ekologiskt vitt aromatiskt vin med inslag av päron, krusbär, svartvinbärsblad och citron. Så himla fantastiskt god blev den här gratinerade hummern