Krusbärsbuskarna dignade av bär och eftersom fåglarna inte ätit upp dem eller den vanliga krusbärstjuven varit framme skyndade jag mig att plocka bären under helgen
Servera genast med ett gott vitt vin, och här rekommenderas vin på druvan Sauvignon Blanc, gärna från Marlborough området i New Zeeland, där vinerna ofta har härliga smaker av lime, krusbär och sparris
Minska på mängden chili. Skölj och rensa krusbären. Hacka chilin. 7 dl krusbär. chili1 bit ingefära. Blanda allt i en kastrull och låt det småkoka i 10 minuter eller tills krusbären mosat sig. 7 dl krusbär
Av alla dessa krusbär jag fick gjorde jag lite chutney, precis som jag hade tänkt. Hittade ett recept hos Allt om Mat som jag föll för eftersom det innehöll några av mina favoritkryddor, så som ingefära, vitlök och chili
När krusbären mognade bakade jag krusbärsbullar som fick en fin syrlig brytning och jag kokade krusbärschutney, men populäraste receptet på bloggen blev utan tvekan den knäckiga krusbärspajen
Det innebär att jag kunnat förvara massor av rabarber, vinbär, krusbär, fläder etc i en av frysarna. Idag blev det nåt liknande - Rabarber, röda- och svarta vinbär, hallon, chili och cacaoflakes