Krusbär chili recept

Smarrig krusbärsgelé med mynta och chili

Krusbärsbuskarna dignade av bär och eftersom fåglarna inte ätit upp dem eller den vanliga krusbärstjuven varit framme skyndade jag mig att plocka bären under helgen
Krusbärschutney

Krusbärschutney

Kärna ur chilin och hacka den fint också. KrusbärschutneyDen här chutneyn smakar fantastiskt till fläskkött, fågel, indisk mat mm
LCHF efterrätt! Härlig söndag!

LCHF efterrätt! Härlig söndag!

Det är frysta lingon och frysta krusbär, grädde på det så grädden fryser lite och överst är en mörk chokladsås
Moules mariniéres

Moules mariniéres

Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av kiwi, krusbär, gräs och grapefrukt. Finhacka scharlottenlök, vitlök och chili
Krusbärschutney

Krusbärschutney

Minska på mängden chili. Skölj och rensa krusbären. Hacka chilin. 7 dl krusbär. chili1 bit ingefära. Blanda allt i en kastrull och låt det småkoka i 10 minuter eller tills krusbären mosat sig. 7 dl krusbär
Fläskfilé Thaistyle!

Fläskfilé Thaistyle!

Eller inte helt sant, jag har gjort krusbärsmarmelad med vanilj och stjärnanis som blev en riktig höjdare smakmässigt
Helgen vecka 28..tips och recept....

Helgen vecka 28..tips och recept....

Krusbärspaj med pistage. Blanda krusbär och socker. Tillsätt gräddfil, ägg och sist krusbären. Krusbärspaj med pistage
Ännu mer bär

Ännu mer bär

Av alla dessa krusbär jag fick gjorde jag lite chutney, precis som jag hade tänkt. Hittade ett recept hos Allt om Mat som jag föll för eftersom det innehöll några av mina favoritkryddor, så som ingefära, vitlök och chili

Mitt 2012

När krusbären mognade bakade jag krusbärsbullar som fick en fin syrlig brytning och jag kokade krusbärschutney, men populäraste receptet på bloggen blev utan tvekan den knäckiga krusbärspajen
Ros och ris i blandning...

Ros och ris i blandning...

Det innebär att jag kunnat förvara massor av rabarber, vinbär, krusbär, fläder etc i en av frysarna. Idag blev det nåt liknande - Rabarber, röda- och svarta vinbär, hallon, chili och cacaoflakes