Vispa ner äggen ett i taget och rör sedan ner mald mandel och mjölet blandat med bakpulver. Fördela krusbären ovanpå kakan och grädda ytterligare 10 min. 2 st ägg. 250 g krusbär
Därefter tillsätts ägget, rör om igen. Krusbären mjuknar snabbt. Skeda upp krusbären över kakan. Lägg 3 dl krusbär och strösocker i en kastrull och häll på vatten, bara så att det täcker krusbären och koka i ca 2 minuter. Sprid ut ca 1 dl färska krusbär över kakan och sätt sedan in kakan i ugnen i ca 18-20 minuter. 1 ägg. 3 dl + 1 dl röda krusbär
Läggkrusbär och choklad överst på smeten. Tillsätt ett ägg i taget och fortsätt röra. Vet inte hur det är hos er, men här dignar buskarna av vinbär och krusbär,
Läggkrusbären i formen. Strö gärna lite extra muscovadosocker även på bären , fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av krusbären
Vispa ägg, rårörssocker och vaniljsocker riktigt ljust och pösigt och fluffigt. Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
min röda vinbär på stam har redan fullt med stora vinbärskart, krusbären på stam har också kart, den ena blåbärsbusken blommar för fullt och hallonen och lingonen har början till blomknoppar
Läggkrusbär och choklad över hela kakan. Vispa ägg och socker pösigt. Hittade en massa krusbär i frysen så varför inte göra en krämig och saftig krusbärs kaka med vitchoklad
Ha i smör i mindre bitar, ägg och mjölk och kör matberedaren snabbt tills allt blandat sig. Jag fick lite krusbär av mina föräldrar och då passade jag på att baka med dem