Jag älskar Mojito och tycker kombinationenlime och mynta är oslagbar, så första gången jag provade denna var jag tveksam till att man tillsatt päron till den oslagbara kombinationen
krossadis. Muddla mynta, lime och sockerlagen. Det ska smaka lika med lime och mynta. När blandningen är bra fyller du highballglaset med is och häller över rom
Mojito med jordgubbar – gör så här. Kyl fyra låga, vida glas i frysen i en timme. Lägg en myntakvisti varje glas och krossa (muddla) kvisten lätt med baksidan av en träsked
Fyll på med is/krossadis, servera och njut. Så för några veckor sedan när goa Åse kom o hälsade på så gjorde jag en härligfördrink… En slags variant på Mojito
Med lime och massor av krossadisblir det bara så bra. GingerMojito. Vi vaknade lite senare idag, jag tog ledigtifrånmig själv, det var bestämt sedan länge
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad sodavatten 0 odefinieradisbitar , krossade 0,5 st limefrukt(er) 1 odefinierad myntablad 4 cl sockerlag 4 cl vit rom Köp receptet