600 g färskpotatis 2 dl gräddfil, avrunnen (låt rinna av i ett kaffefilter ca 1 timme) 1 knippe ramslök, mortlad med lite rapsolja salt 600 g varmrökt lax dill (sallad eller andra späda blad)
Krossadfärskpotatis med veganskt alternativ till ost. Efter sina 30 minuter i ugnen så krossade vi dem med ett glas (mest jag då) och strödde över riven Veggie grated från Oddlygood, flingsalt, olivolja och klippte över färsk basilika. 1 kg färskpotatis. 1 kg färskpotatis
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
1 kg färskpotatis. Skrubba potatisen och koka den. Häll av vattnet och ånga den torr. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och tryck till den med baksidan av en sked så den krossas
600 g färskpotatis. Ugn 190°. Skrubba och tvätta potatisen. Torka av den och lägg i en bunke. Krydda med peppar, olivolja, vitlöksklyftorna som du krossat samt kvistarna med rosmarin
1,6 kg färskpotatis. 1,6 kg färskpotatis. Här kommer nästa potatisrecept. Det här testade vi på midsommarafton men även dagen efter och jag gjorde det på två olika sätt dessa två dagar