Just kronhjort är svårt att få tag på och riktigt delikat, så då måste man ju göra köttet rättvisa och tillaga det med omsorg och kombinera det med andra fina ingredienser
Var bortbjuden på en fantastisk middag hos mina föräldrar här om dagen och åt bland annat kronhjort. Detta gjorde att jag blev sugen på vilt och jag fick tag på en underbar bit innanlår av renkalv
Några delar av en fjolårsbit av kronhjort maldes till färs och landade på tallriken på lördagen. Hösten är här på allvar och har man som vi lyckan att ha jägare i familjen fylls frysen med köttstycken och färs
Den här gången testade jag Kronhjortsskav med lätt röksmak. Gott och fräscht med skav från Kronhjort. 800 g tunt skuren entrecôte (2 förpackningar Polarica Kronhjortsskav med lätt röksmak a 240 g). 800 g tunt skuren entrecôte (2 förpackningar Polarica Kronhjortsskav med lätt röksmak a 240 g)
Kronhjort från Krageholm med grönkålssallad och rödbetor. Igår kväll var det så dags för den första, av förhoppningsvis många, träffar med kvinnor från matbranschen i Skåne
Polarica Wild Food Kronhjortskav. Istället kommer råvaran från farmade kronhjortar som fötts upp på Nya Zeeland, vilket framgår av ingrediensförteckningen
I år gick priset till Polarica och deras Kronhjortskav. Kockens Citronpeppar, som för övrigt var min egna kandidat, Ica Basic Citron och vinnaren av årets antipatis Polarica Kronhjortskav