När jag slungar nykokt pasta i citron- och vitlöksolja blir jag nästan tårögd av lycka. Häll oljan i en rymlig sål, och blanda den väl med citronzest och riven vitlök
kronärtskockshjärtan. Pastasallad med chorizo, bönor och vitlök 4 port ca 500 g kokt pasta 100g skivad chorizo 1 pressad vitlöksklyfta blandad med olivolja 1 burk inlagda vita bönor (ej i tomatsås, såklart) 3 st vårlökar, tunnt skivade 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan 1 ask rucola salt, peppar, olivolja, vinäger Blanda allt, smaka av med salt, peppar olja och vinäger. 1 pressad vitlöksklyfta. 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan
Gör först dressingen genom att mixa paprika, vitlök och persilja i en mixer eller i en matberedare. Lägg solrosfrön, ärtor, citronsaft och vitlöksklyfta i en matberedare
-Skiva paprika, kronärtskockshjärtan, oliver, jalapeño och mozzarella. Skala och skiva vitlöken. Fortsätt att sprida ut jalapeño, kronärtskockshjärtan, skivad mozzarella, rödlök, aubergine, paprika, oliver, champinjoner (jag applicerade allt i den ordning jag skrivit) och smula sedan över fetaost
en burk kronärtskockshjärtan. Stek i olivolja på medelvärme och pressa i vitlöken. + tagliatelle eller din favoritpastaPressa ur vattnet ur kronärtskockshjärtanen, skär dem i bitar
Skala och hacka vitlöken samt klyfta svampen. Ta upp det och fräs vitlöken och svampen. 3 vitlöksklyftor. 1 brk kronärtskockshjärtan, 400 g. 3 vitlöksklyftor 10 champinjoner 4 soltorkade tomater i olja. 1 brk kronärtskockshjärtan, 400 g
Häll av spadet från bönorna och finhacka vitlöksklyftorna. 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan. 2 klyftor vitlök. Fräs bönor, vitlök, torkad timjan, lite salt och peppar med en skvätt olivolja i en stekpanna i ca 15 minuter på medelvärme tills bönorna börjar bli knapriga. 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan. 2 klyftor vitlök
Skala och hacka lök och vitlök fint. Blanda i kronärtskocka, haricots verts, lök och vitlök. NÖDVÄNDIGHETER1 burk konserverade kronärtskockshjärtan ca. 400 g250 g haricot verts1 silverlök eller två mindre knipplökar1 vitlöksklyfta2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkade tomatersalt, svartpepparGÖR SÅ HÄRHäll av kronärtskockorna och låt dem rinna av, dela dem i mindre bitar. 1 burk konserverade kronärtskockshjärtan. 1 vitlöksklyfta