½ dl balsamvinäger. Tillsätt olja och vinäger och mixa till en jämn dressing. 2 msk vitvinsvinäger. 1 burk kronärtskockshjärtan, 225 g. 1 msk rödvinsvinäger. 2 msk vitvinsvinäger
Tillsätt kycklingen, champinjoner, kronärtskockshjärtan, tomater och paprikor. Mixa samman majonnäs, vinäger, gräddfil och örter i en bägare med mixerstav
kronärtskockshjärtan. Pastasallad med chorizo, bönor och vitlök 4 port ca 500 g kokt pasta 100g skivad chorizo 1 pressad vitlöksklyfta blandad med olivolja 1 burk inlagda vita bönor (ej i tomatsås, såklart) 3 st vårlökar, tunnt skivade 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan 1 ask rucola salt, peppar, olivolja, vinäger Blanda allt, smaka av med salt, peppar olja och vinäger. 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan
Öppna burken med kronärtskockshjärtan och låt dem rinna av ordentligt. Ansa och strimla blasten från löken och blanda ner i salladen tillsammans med valnötter, smulad fetaost, olja och vinäger
Hacka kronärtskockshjärtan i mindre bitar och rör samman med de övriga ingredienserna. Marinerade kronärtskockshjärtan gör du själv, hur enkelt som helst
Men vi serverade kycklingen till gratinerade grönsaker ( i detta fall förkokta rödbetor, kronärtskockshjärtan och grön sparris), sallad och rabarber chutney