paprika, tomat, kronärtskocka, champinjoner, oliver, ost och valnötter. Valnötter. Valnötter. 1 burk kronärtskockshjärtan, skurna i mindre bitar. 1 burk kronärtskockshjärtan, skurna i mindre bitar
kronärtskockshjärtan. valnötter. På med valnötter och hallon. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Öppna burken med kronärtskockshjärtan och låt dem rinna av ordentligt. Ansa och strimla blasten från löken och blanda ner i salladen tillsammans med valnötter, smulad fetaost, olja och vinäger
Vi fick tzatziki, grekiska köttbullar smaksatta med citron i en tomatsås, salami, lufttorkad skinka, kycklingspett, sallad med ädelost och valnötter, marinerade kronärtskockshjärtan, oliver, cocktailtomater, bulgur- och bönsallad
Använd en annan stekpanna och lägg ner bladpersilja och kronärtskockshjärtan i sin olja,. Lägg i valnötterna och stek klart, cirka 5 minuter. 100 g valnötter. 200 g kronärtskockshjärtan inlagda i olja
Blanda kronärtskockshjärtan, olivolja, vitlök, zest och citronsaft, basilika, salt och peppar. Som variation kan du ha i andra rostade nötter du tycker om t ex grovhackade valnötter eller cashewnötter
Halvera kronärtskockshjärtan och körsbärstomater. Fyll på med tomat, kronärtskocka, sallad, bitar av getost, skinka i rullar, melon, rostade aubergineskivor och valnötter
Garnera med oliver och hackade valnötter eller rostade pinjenötter. 4 personer 400 gram spiralpasta (fusilli) 1 påse blandsallad 10-12 körsbärstomater 1 rödlök (1 paket fetaost) Stora gröna oliver Marinerade kronärtskockshjärtanValnötter eller pinjenötter 4 kycklingfiléer Wasabi&Sesame krydda från Santa Maria 1