Hetta upp en stekpanna med en skvätt olja eller smör i. PLUS ett spett med basilikamarinerade kronärtskockshjärtan gjorde bara det ytterligare snäppet vassare
Bryn kycklingfiléerna i en stekpanna med smör eller olivolja. Pestokryddad salladca 300 g haricot verts2 burkar kronärtskockshjärtan2 burkar grillad paprika1 liten påse ruccolaDressing1 dl pesto3 msk olivoljasalt och pepparKoka bönorna mjuka. 2 burkar kronärtskockshjärtan
Mät upp mjöl och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad. Fräs löken och champinjonerna i smör, ca 5 minuter. 125 g smör. 1 st burk kronärtskockshjärtan
-Skiva paprika, kronärtskockshjärtan, oliver, jalapeño och mozzarella. Olivolja/smör till stekning. Fortsätt att sprida ut jalapeño, kronärtskockshjärtan, skivad mozzarella, rödlök, aubergine, paprika, oliver, champinjoner (jag applicerade allt i den ordning jag skrivit) och smula sedan över fetaost
Marinerade Kronärtskockshjärtan. Marinerade Kronärtskockshjärtan. 150 kallt smör (nästa gång minskar jag på fettet till 125 g). 50 g smör. 150 kallt smör (nästa gång minskar jag på fettet till 125 g). 50 g smör. 150 kallt smör (nästa gång minskar jag på fettet till 125 g). 50 g smör. 50 g smör
Dekorera med rosmarin och lägg på några kronärtskockshjärtan. Jag använde en riktigt fin entrecôte idag (tagliata di bovino), som jag stekte i skirat smör och en massa rosmarin
Strimla soltorkade tomater och skär kronärtskockshjärtanen till mindre bitar. Hetta upp en panna med smör och stek kycklingfiléerna med salt och peppar