Till kronärtskockshjärtanen bjöd jag på diverse delikatesser från Gårdsbutik Thuresson. Rör samman rapsolja, vitlök, citronsaft, citronskal och persilja
Strö över persiljan. Låt kronärtskockshjärtanen rinna av väl. ½ dl finhackad slätbladig persilja. Fördela skinkan och kronärtskockshjärtanen över löken
Lägg upp zucchininudlar, ruccola, soltorkade tomater och kronärtskockshjärtan på en tallrik. Dessutom öste jag i en massa smaksättning i form av koriander, persilja, gurkmeja, ingefära och tahini - för att nämna några
Tillsätt kycklingen, champinjoner, kronärtskockshjärtan, tomater och paprikor. 11 burk kronärtskockshjärtan. 11 knippa persilja. 1Låt kronärtskockshjärtan rinna av i en sil och dela dem i bitar
Dela kronärtskockshjärtan i mindre bitar. Mixa olivolja och persilja till en grön olja. Mycket här i livet blir bättre när man toppar det med något extra