Kronärtskockshjärtan parmesan recept

Fiskgratäng med lax, potatis och parmesan

Fiskgratäng med lax, potatis och parmesan

Häll såsen över laxen, kronärtskockshjärtana och de soltorkade tomaterna (inte över potatismoset). Fiskgratäng med lax, potatis och parmesan   POTATISMOS Skala och dela potatisen i bitar
Pastasallad med kronärtskockshjärtan

Pastasallad med kronärtskockshjärtan

Vänd ner riven parmesan. Sila av kronärtskockshjärtana, klyv dem. 2 burkar kronärtskockshjärtan. 100 g parmesanost. 2 burkar kronärtskockshjärtan. 100 g parmesanost
Godaste pizzasalladen är så god!

Godaste pizzasalladen är så god!

Halloumiost och skivat färskt fikon, ostfrossa med gorgonzola, mozzarella och parmesan, och till sist marinerade kronärtskockshjärtan (receptet här) med färsk basilika och mozzarella på

Italiensk buffe

Parmesan och kronärtskockssås. 1 brk kronärtskockshjärtan. 0,5 dl riven parmesanost. 2 dl riven parmesanost. 1 brk kronärtskockshjärtan. 0,5 dl riven parmesanost. 2 dl riven parmesanost
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

kronärtskockshjärtan. parmesan. Toppa med hyvlad parmesan. Toppa med riven parmesan, ruccola och basilika. 50 g parmesan. 50 g parmesan
Gott till midsommar ❤

Gott till midsommar ❤

Sedan på med marinerade kronärtskockshjärtan och sist lite hyvlad parmesan över det hela. Något annat som är gott på buffébordet är en mozzarellasallad med marinerade kronärtskockshjärtan
Varm dipp på kronärtskocka

Varm dipp på kronärtskocka

Med marinerade kronärtskockor, majonnäs, basilika och parmesan blir det en smakrik röra med sting av tabasco
Var dags mat - Pesto med kronärtskocka och soltorkad tomat

Var dags mat - Pesto med kronärtskocka och soltorkad tomat

Lägg skockor, tomater, vitlök, basilika och parmesan i en mixer. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Godaste vegetariska lasagnen med medelhavssmaker

Godaste vegetariska lasagnen med medelhavssmaker

Både krämig mozzarella och pikant parmesan. På översta plattan ska det vara bechamelsås, mozzarellaosten som rivs och fördelas över ytan, hälften av den rivna parmesanosten och kryddor