Halloumiost och skivat färskt fikon, ostfrossa med gorgonzola, mozzarella och parmesan, och till sist marinerade kronärtskockshjärtan (receptet här) med färsk basilika och mozzarella på
-Skiva paprika, kronärtskockshjärtan, oliver, jalapeño och mozzarella. Fortsätt att sprida ut jalapeño, kronärtskockshjärtan, skivad mozzarella, rödlök, aubergine, paprika, oliver, champinjoner (jag applicerade allt i den ordning jag skrivit) och smula sedan över fetaost
Placera hälften av mozzarellaosten ovanpå pepperonin. Upprepa lager sluta med mozzarella. ca 250 mozzarellaost , strimlad. ca 75 g marinerade kronärtskockshjärtan , hackad. ca 250 mozzarellaost , strimlad. ca 75 g marinerade kronärtskockshjärtan , hackad
Både krämig mozzarella och pikant parmesan. På översta plattan ska det vara bechamelsås, mozzarellaosten som rivs och fördelas över ytan, hälften av den rivna parmesanosten och kryddor
riven mozzarellaost. mozzarella i botten (spara lite till att toppa med), tomathalvor med snittyta uppåt, skivade champinjoner, kronärtskocka, skinka och slutligen kvarvarande mozzarella