kronärtskockshjärtan. 3 bitar av Presidents 12 petits chèvre doux (getost utan det äckliga runtom). Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
1400 g kronärtskockshjärtan. Tillsätt sköljda och delade kronärtskockshjärtan från 1 burk à 400 g. Servera med 2 skivor bröd (60 g) med 50 g getost och 2 skivor strimlade soltorkade tomater som gratineras i ugn på 225° tills osten smält
15-20 kronärtskockshjärtan (dvs 2 burkar á 240g). * En halv röd paprika i ringar och 1dl smulad getost istället för gorgonzola. 15-20 kronärtskockshjärtan (dvs 2 burkar á 240g)
Lägg lökar, morot, vitlök och kronärtskockshjärtan i en ugnsfast form och pensla med olja. Den huvudrätt jag tillslut fastnade för denna gång var att låta frasiga getostbollar få utgöra centrum i en matig sallad med varma grillade grön- och rotsaker och två såser
150 gram getost. 8 st kronärtskockshjärtan. 1. Koka upp en kastrull med saltat vatten, lägg i bönorna och låt den sjuda 5-7 minuter eller tills de är mjuka
Halvera kronärtskockshjärtan och körsbärstomater. Fyll på med tomat, kronärtskocka, sallad, bitar av getost, skinka i rullar, melon, rostade aubergineskivor och valnötter
Dela kronärtskockshjärtan i mindre bitar. Lägg squashskivor och kronärtskockshjärtan runtom. 1 burk kronärtskockshjärtan. 150 g chèvreost (fransk getost)