Egentligen var det fläskfilé i receptet, men det blev nog lika bra med kycklingfilé. 1 kg kycklingfilé eller 600 g fläskfilé. 1 brk kronärtskockshjärtan, 400 g. 1 kg kycklingfilé eller 600 g fläskfilé. 1 brk kronärtskockshjärtan, 400 g
Som tillbehör hade vi en marinerade kronärtskockshjärtan. Man kan variera rätten på massor av sätt, ibland gör jag rätten helt vegetarisk, ibland med kyckling, ibland med fläskfilé och idag blev det en variant med tonfisk för första gången
600 g fläskfilé. 400 g kronärtskockshjärtan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskfilé 3 vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl Arla Köket® minifraiche 2 msk kalvfond 1 tsk torkad timjan 2 msk hackad färsk persilja 1 tsk soja 400 g kronärtskockshjärtan
Här kommer ännu ett gott fläskfilérecept och det går utmärkt att byta ut mot kycklingfile. Fylld fläskfilé med spenat och kronärtskocka PrintFörfattare
Fredagens middag blev grillad fläskfilé med potatisgratäng och hemgjord kornärtskockspesto. Recept1 burk konserverade kronärtskockshjärtan1/2-1 dl olivolja1-2 vitlöksklyftor2 krm örtsaltnågra drag med svartpepparkvarnen eller ca 1 krm färdigmald svartpeppar1-2 dl riven parmesanostLägg kronärtskockshjärtana i en bunke tillsammans med olivolja, vitlök, salt och peppar. 1 burk konserverade kronärtskockshjärtan
Var dags mat - Fläskfilé med äpple och bacon, 4 port. 600 gr fläskfilé 140 gr bacon 2 medelstora. 1 brk kronärtskockshjärtan i lag 8 soltorkade tomater 1-2 vitlöksklyftor 3 msk hackad basilika 1 dl riven parmesan Olivolja - el. 600 gr fläskfilé. 1 brk kronärtskockshjärtan i lag