Smaka av med salt och ev mer dragon. 1 msk finhackad schalottenlök2 msk vitvinsvinäger1 msk vattenLite grovmald vitpeppar1 tsk torkad dragonLägg ingredienserna i en liten kastrull och låt vätskan koka in. 50 gram rumstempererat smör1 dl majonnäs (utan senap)Salt och dragon till smaka avRör ihop det rumstepererade smöret med majonnäsen och lök/vinägerreduceringen. Lenas kronärtskockssås1 burk kronärtskockshjärtan 1 vitlöksklyfta, hackad eller pressad1 röd chili, hackad 1 dl smetana eller crème fraîche 1/2 dl majonnäsFlingsalt till smaka avLåt hjärtana rinna av. 1 tsk torkad dragon. 1 burk kronärtskockshjärtan
kronärtskockshjärtan, gärna marinerade om du har det (recept på hur du gör goda finns här). Blanda äggula, vinäger, senap, vitlök, pepparrot och dragon
½ tsk dragon. 1 burk kronärtskockshjärtan. Skölj tomaterna och klyv dem på längden. Stek dem lätt i lite matfett, salta och krydda lätt med peppar och basilika