Goda marinerade kronärtskockshjärtan gör man enkelt själv, receptet hittar du här. hackad dill. Klicka ner crème fraiche i crustaden, klicka på lite rom och strö på dill
1 burk kronärtskockshjärtan. 1 aubergine 10 champinjoner 1 burk kronärtskockshjärtan. Vegetarisk lasagne blir nästan alltid gott och det finns knappast någon bättre rätt att ha med sig i matlådan till jobbet
Vispa samman ägg och mjölk och tillsätt salt, ev krabbspad och dill. ½ tsk torkad dill. 1 quiche = 6 portioneri en 2-litersform125 g smör eller margarin2 dl vetemjöl½ tsk saltev ½ tsk torkad dill2 msk vatten eller gräddeFyllning. 1 purjolök1 msk smör eller margarin1 burk krabba i vatten, 200 g4 ägg4 dl mjölk½ tsk saltev krabbspadet1 msk hackad dill1 dl stark riven ostBörja med att göra degen. Tillsätt salt, dill och vätska och arbeta snabbt ihop till en deg som får vila i kylskåp ca 30 minuter. Lägg 1 burk avrunna kronärtskockshjärtan på degbotten i stället för purjolök
Under tiden blandar du samman två burkar tonfisk i olja (cirka 200 g styck), 5-6 klyftade kronärtskockshjärtan, 0,5 skivad rödlök, 10-12 skivade svarta oliver, 2 tomater (skållade, skalade och grovt skurna)saften och det finrivna skalet av en halv citron, en vitlöksklyfta (pressad eller riven), lite finhackad dill, 0,5 tsk harissa eller annan chilipasta, svartpeppar, salt och rejält med olivolja. 5-6 klyftade kronärtskockshjärtan
Mixa tofu, kronärtskockshjärtan, örter, citronsaft, ev. Tofu- & kronärtskocksdippCa 4dl1 förpackning naturell tofu, avrunnen 1 burk kronärtskockshjärtan, avrunnen obs. se till att hjärtana inte är trådiga eller "vediga" i de yttersta bladen, innan du slänger ner dem i matberedaren/mixernsaft från 1/2 citronörter dill, persilja, gräslök eller vad man villev. 1 burk kronärtskockshjärtan
Kronärtskocksröra1 burk kronärtskockshjärtan5 sardellerOlivolja1 vitlöksklyftaRivet skal och pressad saft från 1/2 citronSalt och papparEv chilipulver eller chiliflakes på toppenHäll bort spadet från kronärtskockorna och mixa samtliga ingredienser. 1 burk kronärtskockshjärtan
Vad som hände i köket idag var egentligen bara att jag snodde ett grundrecept på fiskpudding med ris, hade i mycket citron och citronskal och generöst med dill, samt misostekta kronärtskockshjärtan från burk istället för kokta fiskbitar
Låt musslor och kronärtskockshjärtan rinna av i en sil. Skala räkorna och blanda med dill och citron. Lägg på musslor och kronärtskockshjärtan och krydda med peppar