Skär kronärtskockshjärtan i fyra delar och mozzarellan i små tärningar. blad av färsk basilika. Blanda kronärtskockshjärtan, mozzarella, oliver och ruccola
½ dl hackade färska örter t ex basilika, persilja och gräslök. 1 burk kronärtskockshjärtan, 225 g. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Halloumiost och skivat färskt fikon, ostfrossa med gorgonzola, mozzarella och parmesan, och till sist marinerade kronärtskockshjärtan (receptet här) med färsk basilika och mozzarella på
I de fyrkantiga skålarna finns marinerade kronärtskockshjärtan och. I de fyra vita skålarna ses olivtapenade, basilikapesto, svarta oliver och inlagda gröna oliver
oregano och basilika. Färsk basilika. Fördela alla ingredienser, utom ruccola och basilika över pizzan. Garnera med ruccola och basilika och servera direkt
torkad basilika. Salta och strö över rikligt med torkad basilika. Gör basilikaskummet under tiden. Mixa yoghurten och crème fraichen med lök, basilika och pesto med stavmixer tills det blir lite skummigt