½ dl balsamvinäger. 1 burk kronärtskockshjärtan, 225 g. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Ringla över balsamvinägern och blanda väl. Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök ( för två hungriga vuxna, fyra barn och en lunchportion) 900 gram lårkycklingfiléer olivolja salt, vitpeppar 1 dl vitt vin 1 msk balsamvinäger 140 gram ruccola (två påsar) 4 msk smakrik olivolja zestat skal av en liten citron 3 vitlöksklyftor, rivna 500 gram linguine Sätt på pastavattnet. Kycklinggryta med röd paprika och kronärtskockshjärtan Kycklingragu med timjan och kapris Köttbullar i tomatsås Timjanköttbullar i tomatsås 900 gram lårkycklingfiléer. 1 msk balsamvinäger
Mixa kronärtskockor, cashewnötter, vitlök, olivolja och balsamvinäger till en puré. En burk kronärtskockshjärtan (240 gram avrunnet). 1-2 tsk vit balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar En burk kronärtskockshjärtan (240 gram avrunnet). 1-2 tsk vit balsamvinäger
Öppna burken med kronärtskockshjärtan och låt dem rinna av ordentligt. Häll ner omelettsmeten i stekpannan tillsammans med den frästa spenaten och lägg på kronärtskockshjärtan
400 g Kronärtskockshjärtan. 1 msk Balsamvinäger. 1. Kronärtskocksratatouille. I en kastrull fräser du oljan med rosmarinet, löken och squachen så att det mjukgörs, tillsätt balsamicovinägern och tomaterna