1 liten burk grillad paprika. Häll sedan vatten, grillad paprika, hackad gul lök och grönsaksbuljong i en annan kastrull och låt puttra i ca 5 minuter. 1 liten burk grillad paprika
Skala paprikan och skär den i strimlor. 6 kronärtkockshjärtan, 100 g haricots verts, 1 stor röd paprika, 1/2 röd lök, 5 dl valfri sallad eller blandad, cirka 15 basilika blad, 1 morot Vinägrettdressing. Lägg in paprikan i 275 grader varm ugn och låt skalet bli någolunda svart innan du tar ut den. Lägg paprikan i en plastpåse och låt den vila i cirka 10 minuter så blir den lättare att skala. 1 stor röd paprika
), lök, kronärtskocka. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Om du har lite färsk spenat, soltorkade tomater, kronärtskocka m. Fräs paprikan och rödlöken i olivoljan tills den blir lätt rostad, tillsätt timjanen och rosmarinen, tag kastrullen från spisen
Skölj sallaten och strimla paprikan. 1 st paprika. Dela varje kronärtskockshjärta i fyra klyftor. Vispa ihop dressingen i en stor skål och lägg i bitarna
Dela, kärna ur och strimla paprikan och blanda med ruccolan. Koka upp grädden med paprikacrèmen. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på paprikacrèmen
Igår fyllde maken år, och då smörade jag lite extra, och bjöd honom på hans älsklingsrätt, en smakrik gryta med fläskfilé, kronärtskockor, champinjoner, paprika i olika färger och blå- eller grönmögelost
Klyfta löken och skär paprikan i mindre bitar. Pizza med kronärtskocka och timjanstekta grönsaker och chèvre2 port2 vitlöksklyftor½ aubergine1 rödlök1 gul paprikaolja1½ tsk torkad timjan½ tsk salt1 burk kronärtskockskräm2 pizzabottnar1 bit chèvre1 ask salladsmix1. 1 gul paprikaolja
Blanda quinoan, oliverna, grönsakerna och kronärtskockan inkl. 1. Tillaga quinoan. 2. Skär upp grönsakerna. 3. oljan som den ligger i - det fungerar som dressing
3 tomater i bitar1 gul paprika i bitar8 tunna skivor tomatsalami i bitar1/2 gurka i bitar och med det inre urskrapat med sked14 små kokta färskpotatisar, något avsvalnade eller kalla1/2 burk marinerad kronärtskocka (ZETA) skuren i något mindre bitar + 1 msk av marinaden1 liten tetra svarta bönor1 liten tetra kidneybönor14 goda svarta oliverett litet knippe färsk persilja1 tsk torkad oregano1 msk rödvinsvinäger1 msk god olivolja9 fina salladsblad, t. 1 gul paprika i bitar. 1/2 burk marinerad kronärtskocka
Blanda quinoan, oliverna, grönsakerna och kronärtskockan inkl. 1. Tillaga quinoan. 2. Skär upp grönsakerna. 3. oljan som den ligger i - det fungerar som dressing