Och jag har helt snöat in på pajskal av kikärtor eller bönor, för de är helt suveräna. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Svarta bönor och fejkon. Häll av spadet från bönorna och finhacka vitlöksklyftorna. Blanda ner aubergine, tomat, gurka, fejkon, bönor, kronärtskockor, ruccola och några blad färsk basilika i pastan
Ansa bönorna och koka dem med pastan när det återstår 3 minuter av koktiden. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Koka bönorna i lättsaltat vatten i bara några minuter så att de blir precis mjuka. Idag har det varit mulet och grått hela dagen, men jag vill inte riktigt tro på att sommaren är över utan solen kikar snart fram igen
svarta bönor. 3 tomater i bitar1 gul paprika i bitar8 tunna skivor tomatsalami i bitar1/2 gurka i bitar och med det inre urskrapat med sked14 små kokta färskpotatisar, något avsvalnade eller kalla1/2 burk marinerad kronärtskocka (ZETA) skuren i något mindre bitar + 1 msk av marinaden1 liten tetra svarta bönor1 liten tetra kidneybönor14 goda svarta oliverett litet knippe färsk persilja1 tsk torkad oregano1 msk rödvinsvinäger1 msk god olivolja9 fina salladsblad, t. 1/2 burk marinerad kronärtskocka