Så gott och fräscht. Drömmer mig bort till sommaren och tänker att det skulle passa perfekt som tillbehör till grillat eller som en god lunch eller enkel middag
3 st kronärtkockshjärtan. Gör pajskalet enligt grundreceptet. Fyllning. Dela squashen i mindre bitar. Skala och dela rödlöken i klyftor, kärna ur och strimla paprikan
800 - 900 g potatis½ dl rapsolja av jungfrukvalitet½ dl vatten2 msk Dijonnaisevitlökssalt och svartpeppar från kvarn1 dl urkärnade, svarta oliver eller blandade gröna och svarta1 dl soltorkade körsbärstomater1 liten burk marinerade kronärtkockshjärtan i olja80 - 100 g ruccolaKoka potatisen
6 Ingredienser 1½ grovt rivet blomkålshuvud olivolja till stekning 2 spanska chorizo 1 stor gul lök 4 vitlöksklyftor ½ röd paprika ½ grön paprika eller pimientos de padron fyra kronärtkockshjärtan (valfritt) handskalade räkor 250 g 2 paket saffran 2 tsk paprikapulver, ½ tsk rökt chilipulver salt citron Instruktioner Dela chorizon i små bitar
Dela kronärtkockshjärtan i bitar eller klyftor. 6 kronärtkockshjärtan, 100 g haricots verts, 1 stor röd paprika, 1/2 röd lök, 5 dl valfri sallad eller blandad, cirka 15 basilika blad, 1 morot Vinägrettdressing. 6 kronärtkockshjärtan
1 burk konserverade kronärtkockshjärtan 2 msk olivolja Pesto. En crowdpleaser till sommarens bjudningar och balkongmiddagar som jag hittat i Alicia Silverstones