Vi gjorde en dubbelpanering med både vetemjöl och ströbröd och serverade kalvschnitzlarna tillsammans med krispiga ugnsrostade potatisskivor och en citronklyfta
4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispigapotatisskivor. 4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispigapotatisskivor
200 graders ugnsvärme är det som krävs och att man efter ungefär 15 minuter vänder potatisskivorna. Har länge Funderat på att göra en köttfärsrulle, en rulle av färs helt enkelt
Häll av vattnet som potatisskivorna ligger i och torka dem lätt med hushållspapper eller handduk. Gör chipsen enligt receptet ovan, men klipp lite färsk dill över potatisskivorna innan de ska in i ugnen
Häll försiktigt ner potatisskivorna till gräddblandningen och rör om. Därefter är det bara att fördela ut potatisskivorna i formen och ösa över den sista gräddskvätten som är kvar i kastrullen
Använd gärna en mandolin om du har så får du tunna och fina potatisskivor. Smörj formen lätt om det behövs och lägg potatisskivorna så att de täcker botten
krispiga adzukibönor med vitlök (se instruktioner). Den senaste tiden har jag ätit mycket av smårätter eller snacks och experimenterat med olika nya smaker