Krispig torsk recept

Vietnamesisk torsk med krispig sallad

Vietnamesisk torsk med krispig sallad

Vietnamesisk torsk med krispig sallad4 port700 g torskrygg, i 4 jämnstora bitarVietnamesisk sås (nuoc nam)2 msk fisksås2 msk rörsocker2 lime, saft av1 klyfta vitlök1 röd färsk chiliSallad1 klyfta vitlök1 tumstor bit ingefära3 msk japansk soja1 rödlök1 morot2 pak Choi1 rejäl näve böngroddar1 rejäl näve färsk bladspenat4 salladslökar, i tunna skivor1 bunt koriander, hackad1 dl jordnötter, grovhackadesalt och nymalen svartpepparneutral matolja, att steka i1. 700 g torskrygg, i 4 jämnstora bitar
Krispig torsk i ugn

Krispig torsk i ugn

6 torskfiléer (tinade eller färska portionsbitar) [ca 750 g] 1,5 tsk salt 0,5 tsk malen svartpeppar 0,5 msk citronskal, finrivet 1 msk citronsaft, färskpressad 1 dl olivolja 1 msk färsk dragon, hackad 1 dl persilja, hackad 4 dl vitt bröd, finhackat (gärna surdeg) 2 dl lagrad ost, riven (t ex väster­bottensost) 300 g körsbärstomater (på kvist)

Krispig torsk med dill

Torsk. Torsk. Skär torsken i portionsbitar. Vispa ihop äggen och vänd den mjölade torsken i ägget och sedan i ströbrödet
Kokt torsk i dillsås

Kokt torsk i dillsås

Riktigt goda och krispiga är dom, mycket bättre än vanliga frysta. Skär torsken i ganska stora bitar. Kokt torsk i dillsås 3-4 port. 1 pkt torsk 400g. 1 pkt torsk
Panerad torsk stekt i ugnen

Panerad torsk stekt i ugnen

Jag upplever att paneringen blir krispig ändå, om än inte lika gyllene. Förra veckan stekte jag panerad torsk, men eftersom jag stekte torsken i ugnen behövde jag knappt använda någon olja alls
Smörstekt torsk med krämig och rå broccoli

Smörstekt torsk med krämig och rå broccoli

Lägg i isvatten så att den blir krispig. Glöm inte att matsortera skal från vitlök, lök och basilika för en mer hållbar matlagning, och njut av din smörstekta torsk
Krispig fisk med småpotatis och dipp

Krispig fisk med småpotatis och dipp

Servera den krispiga fisken med rostad eller friterad småpotatis, dipp och grönsaker. 600 g vit fisk, torsk, sej eller kolja, skuren i 8 bitar. 1Krispig fisk600 g vit fisk, torsk, sej eller kolja, skuren i 8 bitar 0,5 dl salt 1 l vatten, kallt 4 dl vetemjöl (+ ev lite rivet citronrasp) 2 ägg 2 dl panko 1 l frityrolja (obs palmoljefri). 1Kaprisdipp0,5 dl kapris, avrunnen 1 msk äppelcidervinäger 1 knipp persilja (även stjälkar) 2 msk vatten 0,5 dl rapsoljaKrispig fisk
Kinesisk krispig fläsksida

Kinesisk krispig fläsksida

Äggsås med dill till torsk. Cook Time. 45 Min. Köttfärsbullar i tomatsås. Servings. 4. 10 Min. 40 Min. Kyckling San Fransisco v2
Torsk, smör och pepparrot. Perfektion!

Torsk, smör och pepparrot. Perfektion!

Njut med en lätt och krispig muscadet sevre et maine. Aldrig är uttrycket ”det enklaste är det godaste” så sant som när det handlar om torsk med pepparrot och brynt smör