Poppa popcornen i en gryta med en neutral olja och salta dem när de är klara. Krydda popcornen. Häll upp dem på en plåt med bakplåtspapper och låt dem torka i ugnen i ca 20-30 min, tills de är torra och krispiga. 1 dl popcorn
Servera sedan tillsammans med en fräsch och krispig isbergssallad, dina favoritgrönsker, och varför inte lite ris vid sidan om för att göra salladen ännu matigare
Servera tillsammans med en god, krispig sallad och eventuellt lite kokt potatis eller potatismos. Sjävlklart blev det både popcorn och läsk också, för jo, det hör faktiskt till - ingen bio utan popcorn
För de krispiga lite saltade popcornen tillsammans med en härlig kolasås är ta mig tusan SÅ GOTT. Den kom till för att jag helt enkelt inte förstod hur mycket popcorn jag poppade här hemma
Gör strösslet, skär ner baconet i små bitar och stek tills krispiga på högvärme. de kommer poppa som popcorn, häll ut på hushållspapper och låt rinna av
Tills de är krispiga. Majs är hur som helst väldigt gott, och det beror mycket på att den är så söt, och vi ska inte glömma att man även gör popcorn på majs
krispigakolapopcorn. poppade popcorn från ½ påse mikropopcorn (salta). Kolapopcorn. Lägg kolapopcornen ovanpå tårtan och häll mer kolasås över (om kolasåsen är väldigt kall kan du behöva värma den något först)