Krispig mjölkchoklad recept

Mjölkchoklad cheesecake med krisp

Mjölkchoklad cheesecake med krisp

Mjölkchoklad mousse omgiven av krispigt ricekrispiesskal. Mjölkchoklad,. 200 g mjölkchoklad. 200 g mjölkchoklad
Krispig Snickerskaka

Krispig Snickerskaka

Under semestern passar man också på att njuta lite extra och vill man då slänga ihop något smidigt och snabbt, OCH riktigt gott så kan jag tipsa om denna krispiga snickerskaka
Krispigt julgodis

Krispigt julgodis

Krispiga goda chokladbitar - Som julgodis eller påskgodis. ca 300 g mjölkchoklad. Mjölkchokladtryffel (3 ingredienser) - RECEPT >>
Mjölkchoklad Pannacotta

Mjölkchoklad Pannacotta

 Den här pannacottan var väldigt mjuk och len i konsistensen som mötte de krispiga daimbitarna. Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacotta med daimkrisp på
Krispig mjölkchokladtryffel

Krispig mjölkchokladtryffel

Koka upp grädde, mjölkchoklad och honung under omrörning. 1/2 dl strösocker1 1/2 Rice Krispies1 dl vispgrädde200 g mjölkchoklad1 msk honung50 g smörkakaoca 200 g mörk choklad (jag rullade mina i florsocker med chokladsmak)Bred ut ett bakplåtspapper på en plåt. 200 g mjölkchoklad
Krispigt choklad- och banangodis

Krispigt choklad- och banangodis

400 g mjölkchoklad Ca 3 dl cornflakesCa 3 dl torkade bananchipsGör så här. krispigt, 06 D. 400 g mjölkchoklad
Krispig mjölchokladkladdkaka

Krispig mjölchokladkladdkaka

Krispigt täcke. 200 g mjölkchoklad. Sätt ugnen på 180 grader. 
. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop allt till en slät smet
Snickerskaka

Snickerskaka

Tidigare har jag använt mig av rice krispies och jag måste säga att cornflakes ger en mycket mer krispig kaka så jag kommer fortsätta att använda
Choklad och jordnötter i en underbar blandning

Choklad och jordnötter i en underbar blandning

Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd

Enkelt är gott

Ni verkade uppskatta de busenkla krispiga marsgodisarna jag gjorde förra veckan. Smält mjölkchokladen och blanda ihop alla ingredienser
Lilla bakskolan – Choklad & temperering, del 1

Lilla bakskolan – Choklad & temperering, del 1

    TEMPEPERINGTEMPERERINGENS FÖRDELAR- chokladen får en skinande blank yta- för att den ska krympa och lossna från formen man gjuter i- krispigt krasch när man biter i eller bryter en bit choklad- behåller formen i rumstemperatur- smälter inte i handenOTEMPERERAD SMÄLT CHOKLAD- chokladen blir grå och flammig - får en gryning struktur- smälter väldigt fort- krymper inte utan riskerar att fastna i pralinformen- tappar formen vid modelleringVAD BEHÖVER MAN