Krispig grönkål recept

Stekt Salma lax med batatpure och krispig grönkål

Stekt Salma lax med batatpure och krispig grönkål

Börja med att skölja grönkålen och skär sedan av rotstocken och strimla grönkålen. Lägg den strimlade grönkålen och löken till sidan eller i en skål
Krispig lax i krämig parmesan- och citronsås

Krispig lax i krämig parmesan- och citronsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 250 gram laxfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1,5 tsk olivolja 1 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 25 gram parmesanost 0,5 st citron(er) 0,5 kruka(or) färsk gräslök Varm kålsallad 150 gram brysselkål 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk chiliflakes 1,5 tsk olivolja 125 gram grönkål 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Krispigt fantastiskt god Grönkålssallad

Krispigt fantastiskt god Grönkålssallad

Dess krusiga krispiga mörkgröna blad känns som att om man äter dem så ger man kroppen en boost som skulle få den att orka med vad som helst, haha
Grönkåls och parma chips

Grönkåls och parma chips

OBS ta ut grönkålen innan den mörknar och känns krispig. Grönkål. Tag bort stjälkarna från Grönkålen och lossa bladen försiktigt
Krispiga grönkålschips

Krispiga grönkålschips

Vad är då inte bättre snacks än hemgjorda grönkålschips som både är enkla att göra och väldigt hälsosamma
Krispiga grönkålschips

Krispiga grönkålschips

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram grönkål 3 msk rapsolja 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) peppar Köp receptet
Krispiga grönkålschips

Krispiga grönkålschips

Underbart krispiga, goda och näringsboostade grönkålschips med vitklök och cashew. Grönkål. Tvätta grönkålen och slå av eventuellt vatten
Krispiga grönkålschips

Krispiga grönkålschips

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram grönkål 3 msk rapsolja 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) peppar Köp receptet
Underbara krispiga gröna chips!

Underbara krispiga gröna chips!

Krispigagrönkålschips. Det var i alla fall väldigt gott och nu när det börjar det bli mer säsong för grönkål kan man unna sig det lite oftare

Krispiga grönkålschips

Skär bort stammen på grönkålen och skär bladen i stora bitar. Lägg grönkålsbladen i en bunke och tillsätt olja och en nypa salt och peppar
Grönkål, basilikatofu & kronärtkockspuré

Grönkål, basilikatofu & kronärtkockspuré

Rybsmasserad grönkål med gojibär som bas, toppad med tunnskivad zucchini, tomathack, snabbstekt basilikatofu, färskad basilikablad, smulad får-fetaost, krispiga alfa alfa-groddar, pumpakärnor och havrekex med en delikat hemgjord kronärtskockspuré från gårdagens fredagsplock
Krispiga grönkålchips

Krispiga grönkålchips

Idag höststädades det i köksträdgården och de alldeles sista grönsakerna plockades, bla rödbetor och grönkål