Att man kan göra fetaost av mandel är ju smått fantastiskt bara det… Men att man dessutom kan gratinera den så att den blir lite krispig är ju faktiskt snäppet bättre… Iallafall den här gången
Krispig och med en mild ton av lakrits. Nu är fänkålen som allra bäst. Därför serverar jag idag min nyvunna favorit, Mandelgratinerad fänkål med rosépeppar
I vår sallad umgicks rucola med lövtunna skivor av rå polkabeta och fänkål (mandolin, säger jag bara, it's the shit), rivna bitar av dill samt en tjock dressing med senap och balsamvinäger
Skär fänkålen i klyftor och zucchinin i slantar. Kycklingpanna med fänkål, zucchini och balsamvinägersås, 8 pers. 1 fänkål. 10 minuter är skivorna krispiga. //Malin Kycklingpanna med fänkål, zucchini och balsamvinägersås, 8 pers 2 kg kycklingfilé. 1 fänkål 1 stor zucchini
Gör en blandsallad med hyvlad fänkål, vitkål, endive, gurka och parmesan. En kollega köpte en hel låda med franska vårkycklingar som hon ville att vi skulle prova och bjöd på en fantastisk lunch förra veckan med sagda kyckling tillagad på ett ypperligt sätt
5st fänkål. 5st fänkål. Stekt torsk med gräddstuvad savoykål och krispiga rotsaker. Svensk husmanskost som är lyxig nog att servera som huvudrätt i en 3-rättersmeny