I påskas gjorde jag en smarrig tårta ska ni veta. Jag är inte en sån som inte gillar sötsaker. Nä, jag gillar verkligen sötsaker och har väldigt svårt att tacka nej till en kakbit
I påskas gjorde jag en smarrig tårta ska ni veta. Jag är inte en sån som inte gillar sötsaker. Nä, jag gillar verkligen sötsaker och har väldigt svårt att tacka nej till en kakbit
Jag brukar hälla på nån deciliter vatten i botten av formen då och då, för att dels få en god buljong och dels för att det inte ska bränna fast i botten
Rör lite lätt mot botten med stekspaden, men inte så osten blandas med äggsmeten. Den här krispiga ostomeletten stekte jag på de sista lantras-äggen jag hade hemma i kylen från Gallina Ovum och kryddade med de sista av sommarens örter innan jag åkte till Turkiet förra veckan
Blanda blåbär med strösocker och potatismjöl och häll fyllningen i botten av en form. - Kan ha strl 62Krispigt seg smulpaj på blåbärSmuldeg150 g kallt smör1 1/2 dl strösocker2 1/2 dl vetemjöl1/2 dl kokos 3 dl havregrynFyllning1 liter frysta blåbär1 dl strösocker3/4 dl potatismjölVaniljglass/sås till serveringSätt ugnen på 200 grader
Hetta upp en djup stekpanna med ca 3 cm olja i botten. Börja med dippsåsen. Blanda fisksås, lime, socker, riven vitlök, ingefära och chili och rör tills sockret smält
Pizzabotten. Grädda botten i mitten av ugnen i 10 min. Gjorde en pizza som blev så knaprig och god. Hittade recept hos Hanna som jag nästan kopierade helt
Lägg strimlad isbergssallad och skivad avokado i botten på en tortilla. Igår testade jag ett recept som jag tänkte spela in tillsammans med Chef in Camicia nästa vecka
Denna har allt det är jag har eftersökt och lite till – nästan så jag inte alls ville ha den till botten i en bar utan bara tugga i mig som krispiga småkakor istället