Tillsätt vitlök, grädde, buljong, crème fraiche, syltlök, cornichons, oliver, sambal och rör om. Red av och smaka av både med kryddor och eventuellt spad från syltlökarna
6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Rör ner oliver och syltlök och garnera eventuellt med färsk oregano. 11 dl syltlök. 1600 g fläskfilé smör att steka i salt vitpeppar 2 chorizokorvar 1 gul lök 1 röd paprika 10 champinjoner 2 dl crème fraiche 2,5 dl vispgrädde 1 dl vatten 2 msk koncentrerad köttfond 1 tsk kinesisk soja ev majsstärkelse 0,5 tsk torkad oregano 0,5 tsk torkad timjan 1 dl svarta oliver 1 dl syltlök färsk oregano att garnera med
Häll ner syltlök, cornichons och oliver i grytan. 1 dl syltlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 450 g kycklinglårfilé 4 kabanoss 2 röda paprikor 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk rökt paprikapulver ½ msk malen spiskummin 2 vitlöksklyftor ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl syltlök 1 dl cornichons 1 dl svarta oliver 3 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15%
syltlök. 1/2 burk syltlök + lite av spadet. Stoppa i syltlök, den finhackade saltgurkan och oliverna, puttra vidare i 5 min. 1/2 burk syltlök + lite av spadet
Tillsätt syltlök, halverade oliver, hackad gurka och paprika i strimlor. Kreolsk vildsvinsgryta1 kg ytterfilé av vildsvin2 st chorizo1 st ölkorv3 tsk torkad mejram 2 röda paprikor2 dl svarta oliver utan kärna1 dl inlagd gurka, min mors hemmagjorda2 dl syltlök5-6 dl gräddesalt & svartpepparSkär korven i skivor och bryn i smör i en stekpanna. 2 dl syltlök
Blanda i syltlök, buljongtärning, vatten och grädde. 300 kcal27,5 g protein17,3 g fett7,5 g kolhydraterKreolsk vardagsgryta, 5 port500 g fläskfilé (funkar säkert med annat fläskkött också. )2 ölkorvar (tog två STARKA)2 små röda paprikor1 msk smör1 ½ tsk paprikapulver1 tsk torkad oreganosalt, svartpeppar1 msk vetemjöl1 dl syltlök½ hönsbuljongtärning2 ½ dl vatten1 ½ dl matlagningsgrädde1. Kreolsk vardagsgryta, 5 port
Strö över mjölet och tillsätt syltlöken. 150 g syltlök och 1 dl av spadet. Putsa filén och skär den i tjocka skivor och bryn den i en stekpanna, krydda med salt, peppar och mejram