Förrätten blev denna gång en krabbtoast. När vi hade middagsevent för ett par veckor sedan så bjöds det på vildsvinsgryta och kolapaj som huvudrätt respektive efterrätt
Krabbtoast. I helgen festade jag och älsklingen till det med en trerätters middag i vårt fina radhus. Jag slutade tidigt från jobbet så jag lovade att fixa allt
Som första rätt valde vi deras krabbtoast och den var gudomlig god. Ett ord, Jean-Georges. Med detta ord kan man garanterat få bra mat, i alla fall om alla hans restauranger är som de två vi var på i New York
Min krabbtoast på surdegsbröd med citronaoili som var fräsch och god. När jag var i New York i somras träffade jag två av mina kompisar som flyttat dit, och oberoende av varandra rekommenderade de båda en middag på ABC Kitchen
Mixa ägg, crème fraiche, tabasco, salt och citronpeppar till en smet. Rör ner krabba och gräslök. Ta ut rundlar av brödet och stek dessa i smör i en stekpanna