Små krabbkakor. Gör krabbkakorna. Små krabbkakor. . En variant på tortilla, det blir ju mest att man äter detta med kött men det blir lika gott med fisk eller skaldjur
Blanda alla ingredienser till krabbkakorna i en skål. Gör så här. Sås. Skala och hacka löken, fräs den i olja med paprikapulver, kryddpeppar och muskot ca 3 min
Det har hänt att jag har ätit krabbkakor på restaurang men jag har aldrig använt det i matlagning. Med inspiration från just krabbkakor, rörde jag ihop en snabb pastarätt, med krabbkött, zucchini (snacka om högsäsong, de växer så de knakar i Lise-Maries trädgårdsland), fänkål och röd chili
Blanda alla ingredienser till krabbkakorna i en skål. Gör så här. Sås. Skala och hacka löken, fräs den i olja med paprikapulver, kryddpeppar och muskot ca 3 min
Att burken åkte fram härom veckan beror på att jag fick lust att göra amerikanska krabbkakor. I Maryland får man lika ofta krabbkakorna friterade som stekta, gärna serverade på hamburgerbröd
Jag tyckte hela rätten fick en fin kombination av det lite starka från krabbkakorna, det söta från tomaterna, persikorna som bjöd på både sötma och syra och sist men inte minst den lätt salta cashewkrämen