vispgrädde och sylt. Krabbelurer2 ägg1 dl strösocker 1 ½ dl mjölk (vi använde risdryck)4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk grovmalen kardemumma1 krm saltSmör till stekning Strösocker och kanel att vända krabbelurerna iVispa ägg och socker fluffigt
Servera med lättvispad grädde och din favoritsylt. Det verkar var ett kärt-barn-har många-namn-recept och jag valde krabbelurer till mitt recept, det lät bra i mina öron
Servera med nutella, färska bär och kanske till och med sylt. Krabbelurer. Vissa (ganska många) morgnar lyxar vi till frukosten, den senaste i raden pannkakor/scones/godheter är krabbelurer
Jag brukar servera dem med sylt, sirap och om vi har så vispad grädde. Krabbelurer. 22Det var väldigt länge sedan jag gjorde krabbelurer. 22Det var väldigt länge sedan jag gjorde krabbelurer
Sylten passade alldeles ypperligt ihop med de falska krabbelurerna tillsammans med gräddfil. Efter några sökningar insåg jag att jag ville pröva krabbelurer , men att jag inte riktigt kunde förlika mig med ingrediensernas mängder
Serveras med sylt och grädde. Hade du en hjärtlig dag igår. Här i svarta huset hade vi en lugn och skön dag, som startades med en brunch, ja i alla fall för killarna som i princip klev upp ur sängarna och satte sig till dukat bord